Nieuws

Home / Nieuws

Activiteit 14 mei 2023 Minitriatlon

Op 14 mei organiseren we een 1/8 triatlon, waarvan de opbrengst geheel ten bate komt van Team Marieke. Zij doen mee aan de Tour du ALS met het doel om zoveel mogelijk geld op te halen middels giften en acties, om daar te kunnen overhandigen. De opbrengst van Tour du ALS gaat naar de Stichting-ALS.

Activiteit 26 juni 2022 Duikinstuif

Duikinstuif van 10 uur tot 12 uur voor iedereen vanaf 8 jaar met een zwemdiploma

Activiteit 21 t/m 24 juni 2022 Zwemvierdaagse

Van dinsdag 21 juni t/m vrijdag 24 juni 2022 kan je weer meedoen aan de zwemvierdaagse.

Jong, oud, met je hele klas, je vriendengroep, je familie of in je eentje; iedereen kan meedoen…

Activiteit 22 mei 2022 Mini Triatlon

Op 22 mei organiseren we een 1/8 triatlon, waarvan de opbrengst geheel ten bate komt van Team Marieke. Zij doen mee aan de Tour du ALS met het doel om zoveel mogelijk geld op te halen middels giften en acties, om daar te kunnen overhandigen. De opbrengst van Tour du ALS gaat naar de Stichting-ALS.

Activiteit 27 augustus Disco met DJ Glenn

Op vrijdag 27 augustus laat DJ Glenn iedereen in het zwembad van 19:00 tot 21:00 uur nog één keer swingen!!
Reserveer voor dit feestje op de website via vrij zwemmen na 17:00 uur.

Activiteit 4 augustus Allround kampioenschappen

__Title__ Home / Nieuws / __Title__ I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Activiteit 25 juli Duikinstuif

__Title__ Home / Nieuws / __Title__ I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Activiteit 9 juli Eten en drinken

__Title__ Home / Nieuws / __Title__ En op vrijdagavond 9 juli sluiten we de week af met iets lekkers om te eten en te drinken en maken we het gezellig in het diepe bad. Voor wie: basisschoolkinderen met een zwemdiploma. Hoe laat: van 19.00 uur tot 20.00 uur Hoe: (gewoon) inschrijven op onze site: www.kleineoase.nl en ‘s avonds bij de kassa.

Activiteit 8 juli Waterpolo en voetbal

__Title__ Home / Nieuws / __Title__ Op donderdagavond 8 juli om 19.00 uur houden wij een sportieve avond. Kijken wie er bij ons kampioen waterpolo en voetbal wordt? Waterpolo in het ondiepe en voetbal op het veld. Kom in oranje gekleed. Voor wie: basisschoolkinderen met een zwemdiploma. Hoe laat: van 19.00 uur tot 20.00 uur Hoe: (gewoon) inschrijven op onze site: www.kleineoase.nl en ‘s avonds bij de kassa.

Activiteit 7 juli 2021 Zakgeld

__Title__ Home / Nieuws / __Title__ Op woensdagavond 7 juli om 19.00 uur kun je je zakgeld uitbreiden! In het diepe en ondiepe zwembad worden euromuntjes gegooid die je mag opduiken en mag houden. Duikbril is hierbij NIET toegestaan. Ogen dicht en op de tast moet het lukken. Daarnaast zijn er cijfercombinaties te maken met speciale fiches. We zoeken bepaalde codes voor een prijs. Voor wie: basisschoolkinderen met een zwemdiploma. Hoe laat: van 19.00 uur tot 20.00 uur Hoe: (gewoon) inschrijven op onze site: www.kleineoase.nl en ‘s avonds bij de kassa.

Activiteit 6 juli 2021 Bommetje

__Title__ Home / Nieuws / __Title__ Dinsdagavond 6 juli om 19.00 uur starten we met de wedstrijd: Wie maakt het beste bommetje? De winnaar is de bom!! Voor wie: basisschoolkinderen met een zwemdiploma. Hoe laat: van 19.00 uur tot 20.00 uur Hoe: (gewoon) inschrijven op onze site: www.kleineoase.nl en ‘s avonds bij de kassa.

error: Content is protected !!