Zwemmen

Let op!!

Het bestuur van het zwembad de Kleine Oase heeft de bevoegdheid om het zwembad per direct te sluiten bij slecht weer, calamiteiten en bij het behalen van het maximum aantal bezoekers. Bij het laatste moeten er eerst mensen vertrekken voordat nieuwe bezoekers weer worden toegelaten.

Vrij zwemmen

Vrij zwemmen is mogelijk op de dagen die door het zwembad worden vrijgegeven. Dit wordt besloten op basis van de weersverwachtingen. Hou de website, Facebook en Instagram hiervoor in de gaten.
Om drukte bij de kassa te voorkomen wordt ook hier gewerkt met een inschrijfsysteem. Per 15 minuten kunnen er maximaal 20 personen worden ingeschreven.

Om in te schrijven voor vrij zwemmen klik hier.

Banen zwemmen

Banen zwemmen is mogelijk op maandag tot en met vrijdag van 07:00 uur tot 10:00 uur en van 18:25 uur tot 20:00 uur, telkens in tijdblokken van 30 minuten.

U dient zich vooraf aan te melden voor een tijdblok. Dit kan via de website (Menu: Reserveren).

Goed om te weten:
Let goed op of u de juiste dag en het juiste tijdblok hebt geselecteerd, voordat u reserveert. Als u voor een verkeerd tijdblok bij het bad komt, dan kunnen we u helaas niet binnenlaten.
Daarnaast zijn er meerdere aanpassingen in de route, plaats van omkleden en maximum aantal bezoekers. Raadpleeg het Protocol zodat u op de hoogte bent van alle veranderingen.

Om te reserveren voor banen zwemmen klik hier.

Reservering annuleren

Graag doorgeven, liefst voor 12:00 uur op de dag ervoor. Er komt dan een plaats vrij die een ander dan weer kan reserveren. Stuur uw annulering naar reserveringen@kleineoase.nl. U kunt zelf een nieuwe reservering maken in plaats van deze annulering. Ook als u op een later moment besluit geen gebruik te maken van uw inschrijving, dan graag doorgeven. Het personeel kan dan geïnformeerd worden en mogelijk het bad eerder sluiten.