Zwemmen

Vrijzwemmen

Vrijzwemmen is mogelijk op de dagen die door het zwembad worden vrijgegeven. Dit wordt besloten op basis van de weersverwachtingen. Hou de website, Facebook en Instagram hiervoor in de gaten. Op werkdagen is het zwembad open van 14:00 uur tot 16:30 uur, in het weekend van 12:00 uur tot 17:00 uur.
Om drukte bij de kassa te voorkomen wordt ook hier gewerkt met een inschrijfsysteem. Per 15 minuten kunnen er maximaal 20 personen worden ingeschreven.
Kosten: 5 euro voor (een deel van) de middag. Voor 30 euro kun je een zevenbadenkaart aanschaffen. Voor 35 euro kun je een zomertienbadenkaart aanschaffen. Betalen aan de kassa van het zwembad en kan alleen met PIN.

Om in te schrijven voor vrijzwemmen klik hier.

Banenzwemmen

Banenzwemmen is mogelijk op maandag tot en met vrijdag 07.00 – 10.00 en 17.45 – 20.00 uur, zaterdag en zondag 12.00 – 15.00 uur, telkens in tijdblokken van 45 minuten. Er zijn 3 categorieën (borstcrawl, rustige en snelle baan). Per tijdblok is er plaats voor twee categorieën en vier zwemmers per categorie, dus acht zwemmers totaal.

Kosten per keer: 5 euro. Kosten voor een zevenbadenkaart zijn 30 euro. Voor 35 euro kun je een zomertienbadenkaart aanschaffen. De betaling geschiedt aan de kassa van het zwembad en kan alleen met PIN.

U dient zich vooraf aan te melden voor een tijdblok. Dit kan via de website (Menu: Reserveren).
BELANGRIJK: noteer zelf goed datum, tijd en soort reservering (Je krijgt geen bevestigingsmail en het is niet terug te zien op de website).

Om zo veel mogelijk bezoekers de kans te bieden om te zwemmen, vragen wij u maximaal 2x een tijdblok per week (zondag tot zondag) te reserveren. Mocht blijken dat er 1 dag ervoor nog een tijdblok open staat, dan kunt u een extra keer reserveren.

Belangrijk: omdat wij de mogelijkheid willen behouden om in de loop van het seizoen aanpassingen te doen in tijdblokken, categorieën banenzwemmen, etc., verzoeken wij u dringend om niet langer dan veertien dagen vooruit te reserveren.

Goed om te weten:
Let goed op of u de juiste dag, het juiste tijdblok en de juiste categorie hebt gekozen, voordat u reserveert. Als u voor een verkeerd tijdblok en/of baan bij het bad komt, dan kunnen we u helaas niet binnenlaten.
Daarnaast zijn er meerdere aanpassingen in de route, plaats van omkleden en maximum aantal bezoekers. Raadpleeg het Protocol zodat u op de hoogte bent van alle veranderingen.

Om te reserveren voor borstcrawl klik hier.
Om te reserveren voor snel zwemmen door de week klik hier, voor snel zwemmen in het weekend klik hier.
Om te reserveren voor rustig zwemmen door de week klik hier, voor rustig zwemmen in het weekend klik hier.

Annuleren

Graag doorgeven, liefst voor 12.00 uur op de dag ervoor. Er komt dan een plaats vrij die een ander dan weer kan reserveren. Stuur uw annulering naar info@kleineoase.nl. U kunt zelf een nieuwe reservering maken in plaats van deze annulering. Ook als u op een later moment besluit geen gebruik te maken van uw inschrijving, dan graag doorgeven. Het personeel kan dan geïnformeerd worden en mogelijk het bad eerder sluiten.