Zwemmen

Let op!!

Het bestuur van het zwembad de Kleine Oase heeft de bevoegdheid om het zwembad per direct te sluiten bij slecht weer, calamiteiten en bij het behalen van het maximum aantal bezoekers. Bij het laatste moeten er eerst mensen vertrekken voordat nieuwe bezoekers weer worden toegelaten.

Disco zwemmen

Op vrijdag 7 augustus is de verwachting dat er tropische temperaturen bereikt gaan worden. Wij willen dan een kinderdisco gaan organiseren in het zwembad, van 18:00 tot 21:00 uur. Dit is voor  kinderen tot en met 13 jaar, met tenminste A-diploma. Ook voor het disco zwemmen moet je je inschrijven via het systeem, om drukte bij da kassa te voorkomen.
Kosten: 5 euro per persoon. Betalen aan de kassa van het zwembad en kan alleen met PIN. Zevenbadenkaarten en zomertienbadenkaarten zijn niet geldig op deze avond. Wel krijg je te eten, te drinken en ook nog een ijsje toe!

Om in te schrijven voor disco zwemmen klik hier.

Vrij zwemmen

Vrij zwemmen is mogelijk op de dagen die door het zwembad worden vrijgegeven. Dit wordt besloten op basis van de weersverwachtingen. Hou de website, Facebook en Instagram hiervoor in de gaten. In de zomervakantie is het zwembad open van 11:30 uur tot 16:30 uur en van 18:00 uur tot 20:00 uur, in het weekend van 12:00 uur tot 17:00 uur.
Om drukte bij de kassa te voorkomen wordt ook hier gewerkt met een inschrijfsysteem. Per 15 minuten kunnen er maximaal 20 personen worden ingeschreven.
Kosten: 5 euro voor losse entree. Voor 30 euro kun je een zevenbadenkaart aanschaffen. Voor 35 euro kun je een zomertienbadenkaart aanschaffen. Betalen aan de kassa van het zwembad en kan alleen met PIN.

Om in te schrijven voor vrij zwemmen klik hier.

Banen zwemmen

Banen zwemmen is mogelijk op maandag tot en met vrijdag 07:00 uur tot 10:00 uur en van 17:00 uur tot 18:00 uur, telkens in tijdblokken van 45 minuten.

Kosten per keer: 5 euro. Kosten voor een zevenbadenkaart zijn 30 euro. Voor 35 euro kun je een zomertienbadenkaart aanschaffen. De betaling geschiedt aan de kassa van het zwembad en kan alleen met PIN.

U dient zich vooraf aan te melden voor een tijdblok. Dit kan via de website (Menu: Reserveren).
BELANGRIJK: noteer zelf goed datum en tijd (Je krijgt geen bevestigingsmail en het is niet terug te zien op de website).

Goed om te weten:
Let goed op of u de juiste dag en het juiste tijdblok hebt geselecteerd, voordat u reserveert. Als u voor een verkeerd tijdblok bij het bad komt, dan kunnen we u helaas niet binnenlaten.
Daarnaast zijn er meerdere aanpassingen in de route, plaats van omkleden en maximum aantal bezoekers. Raadpleeg het Protocol zodat u op de hoogte bent van alle veranderingen.

Om te reserveren voor banen zwemmen klik hier.

Annuleren

Graag doorgeven, liefst voor 12.00 uur op de dag ervoor. Er komt dan een plaats vrij die een ander dan weer kan reserveren. Stuur uw annulering naar info@kleineoase.nl. U kunt zelf een nieuwe reservering maken in plaats van deze annulering. Ook als u op een later moment besluit geen gebruik te maken van uw inschrijving, dan graag doorgeven. Het personeel kan dan geïnformeerd worden en mogelijk het bad eerder sluiten.