Zwemlessen

De zwemlessen starten op 13 mei.

De zwemlessen zijn voor kinderen vanaf 4,5 jaar.

De lessen voor het A en B diploma worden gegeven op maandag, woensdag en vrijdag van 17:00 tot 18:00 uur.

In de vakantieperiode worden de lessen gegeven tussen 10:00 en 11:00 uur.

Het inschrijfformulier kun je hier downloaden.
De algemene voorwaarden zwemles vind je hier.

Je kunt je kind opgeven via zwemles@kleineoase.nl.

 

Het Zwem-ABC

In Nederland mag iedereen zwemles aanbieden en zwemdiploma’s uitgeven. Dit is helaas niet wettelijk vastgelegd. De Kleine Oase heeft echter de Licentie Nationale Zwemdiploma’s. We worden ieder jaar onafhankelijk getoetst door de stichting Nationale Raad Zwemveiligheid. U weet zeker dat de zwemlessen en het zwemdiploma bij ons voldoen aan de meest recente kwaliteitscriteria.

Dit geeft u als ouder/verzorger 3 zekerheden:

  1. Gediplomeerde en gekwalificeerde zwemonderwijzers, zodat uw kind in veilige handen is en met plezier naar zwemles gaat.
  2. Uw kind ontvangt de Nationale Zwemdiploma’s A, B en C. Met het behalen van het Nationaal Zwemdiploma C voldoet uw kind aan de Nationale Norm Zwemveiligheid. Deze officiële diploma’s worden bijvoorbeeld erkend door sportopleidingen en bij de uitoefening van verschillende beroepen, zoals brandweer en politie.
  3. Een constante kwaliteit van De Kleine Oase waar nodig in samenwerking met Sportbedrijf Kaag en Braassem, geborgd door onafhankelijke jaarlijkse controle en toets momenten bij het diplomazwemmen.